Soal Ujian Sekolah
Materi, Latihan Soal dan Kunci Jawaban TKA Bahasa Inggris SMA Kelas 12-2025, Soal Sumatif SAS/UAS
Materi TKA 22025, Latihan Soal dan Kunci Jawaban TKA Bahasa Inggris SMA Kelas 12-2025, Soal Sumatif SAS/UAS
Jawaban: b. teacher
14. What is the meaning of “borrow”?
a. To take and return later
b. To give away
c. To sell
d. To break
Jawaban: a. To take and return later
15. The word “library” means...
a. A place to eat
b. A place to read and borrow books
c. A place to play
d. A place to shop
Jawaban: b. A place to read and borrow books
16. A: “How are you today?”
B: “___”
a. I am fine, thank you.
b. I am going to school.
c. My name is John.
d. I am 17 years old.
Jawaban: a. I am fine, thank you.
Baca juga: Soal dan Kunci Jawaban TKA Matematika SMA Kelas 12 Tahun 2025, Latihan Soal Sumatif SAS/UAS
17. A: “Can I borrow your pen?”
B: “___”
a. No, I can't write.
b. Sure, here you are.
c. I don't like pens.
d. It's under the table.
Jawaban: b. Sure, here you are.
18. A: “Where do you live?”
B: “___”
a. I live in Bandung.
b. I go to school.
c. I am fine.
d. I’m 16.
Jawaban: a. I live in Bandung.
19. A: “Thank you for your help.”
B: “___”
a. I help you
b. That’s alright
c. Yes, it is
d. You're welcome
Jawaban: d. You're welcome
20. A: “What time is it now?”
B: “___”
a. It is Tuesday
b. I have a clock
c. It is 8 o’clock
d. Time to go home
Jawaban: c. It is 8 o’clock
21. While I ___ TV, my brother was studying.
a. watch
b. watched
c. was watching
d. watching
Jawaban: c. was watching
22. I have never ___ to Japan.
a. go
b. gone
c. went
d. going
Jawaban: b. gone
23. The students ___ the test before the bell rang.
a. finished
b. have finished
c. had finished
d. finish
Jawaban: c. had finished
24. We ___ to school when it started to rain.
a. go
b. were going
c. going
d. goes
Jawaban: b. were going
25. She usually ___ to music after dinner.
a. listen
b. listens
c. listening
d. listened
Jawaban: b. listens
26. She don’t like coffee, she prefers tea.
a. She
b. don’t
c. like
d. tea
Jawaban: b. don’t ..... should be “doesn’t”
27. He can plays the guitar very well.
a. can
b. plays
c. the
d. well
Jawaban: b. plays ..... should be “play”
28. I have see that movie three times.
a. have
b. see
c. movie
d. times
Jawaban: b. see ..... should be “seen”
29. They is going to the library now.
a. They
b. is
c. going
d. now
Jawaban: b. is ..... should be “are”
30. She speaks English good.
a. speaks
b. English
c. good
d. She
Jawaban: c. good ..... should be “well”
Selamat belajar !!!
Ikuti berita POS-KUPANG.com di GOOGLE NEWS
Artikel ini telah tayang di TribunPontianak.co.id
Editor: Madrosid
soal TKA
soal Bahasa Inggris
Soal Sumatif
Soal SAS
Soal UAS
SMA Kelas 12
Kunci Jawaban
POS-KUPANG.COM
Pos Kupang Hari Ini
Evergreen
| Soal TKA Bahasa Inggris dan Kunci jawaban SMA Kelas 12, Latihan Soal Sumatif SAS/UAS Semester 1 |
|
|---|
| Soal dan Kunci Jawaban TKA Matematika SMA Kelas 12 Tahun 2025, Latihan Soal Sumatif SAS/UAS |
|
|---|
| Soal Matematika SD Kelas 6 & Kunci Jawaban, Soal Sumatif SAS Hingga Soal TKA |
|
|---|
| Soal Bahasa Indonesia SD Kelas 6 &Kunci Jawaban, Soal Sumatif Hingga Soal TKA |
|
|---|
| Kunci Jawaban Soal UAS Biologi Kelas 10 SMA/MA Essay Semester Ganjil 2025 |
|
|---|

Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.